Școală de schi de calitate

Din 2011 vă stă la dispoziție o echipă de monitori de schi tineri și dinamici. Învață să schiezi cu noi ca să fii în siguranță.

Cel mai bun exemplu pentru pofta de viață pe timp de iarnă sunt monitorii de schi din Toplița. Aceștia nu sunt niște roboți de gheață pe schiuri, ci sunt întruchiparea gazdelor primitoare din Toplița

Descoperă serviciile noastre de schi! Pasiunea pentru munte și schi ne-a determinat să elaborăm servicii variate de agrement, personalizate sau tematice, prin intermediul cărora atât copiii, cât și adulții să beneficieze de experiențe de învățare și relaxare. Poți găsi nivelul potrivit cu ajutorul monitorilor noștri de schi: inițiere, cristiană, carving.

De ce tabără de schi?

Învață în grup

Distrându-te într-o comunitate plăcută poți avea un progres mai bun.

Monitori de schi calificați

Monitorii de schi au urmat cursuri de formare sau facultate de sport.

Pârtia Toplița

Pârtia de schi din Toplița are la bază o pârtie de schi excelentă pentru lecții de schi pe o distanță de 1000 de metri. Pentru intermediari găsim potrivită pârtia de schi Măgheruș cu o înclinație mai mare.

Echipa noastră

  • Monitori Schi
  • Sediu
Bartha Gergely

Născut în data de 1986.04.27 la Tîrgu-Mureș este pasionat de schi. A urmat cursul de formare a monitorilor de schi în iarna 2012 organizat de A.M.P.S.R. Procesul de învățare pentru schi constă în educarea atenției, coordonării, echilibrului, limitei de securitate, dezvoltarea spiritului de competivitate. Ca monitor este importantă mărirea capacității de adaptare la condițiile impuse. Metodologia schiului la copii ține cont de anumite particularități: obișnuirea, jocul, învățarea, antrenamentul. Membru a Asociației Monitorilor de Ski Profesioniști din România (member of ISIA)

Ferenczy István

Un tată cu trei copii din Tîrgu-Mureș, născut în anul 1972. Din punct de vedere profesional, din anul 2008 lucrez la Salvamont în județul Mureș. Îmi place să ajut oamenii, să ocrotesc natura. Ca și hobbyuri pot enumera următoarele: schiatul, drumeția, cățărarea, îmi place să călătoresc. De mic copil practic sporturile: schiatul, alpinismul, călăritul, înotul. Monitor schi calificat, Salvator montan

Lukács Botond

Tată cu doi copii din Reghin, născut în anul 1982. Hobbyuri: schiatul, drumeția, îmi place să călătoresc, muzica, motocicleta. Absolvent al facultății de sport Babes Bolyai din Cluj-Napoca.

Bőlőni Ágnes

Este pedagog waldorf în grădinița de zi ”FECSKE / RÂNDUNICA” din Târgu Mureș. Ea ne susține din birou, ca toată lumea să primească informații din timp.